Welcome back!

Welcome back!

Het is een tijdje stil geweest op de site. Het was druk, ik had even geen zin om te schrijven en ik wist ook niet goed waarover ik moest schrijven. Maar nu heb ik de volledige motivatie terug om jou iedere week van leuke en inspirerende verhalen te voorzien.

Wel heb ik besloten om een ander uploadschema op te zetten. In plaats van iedere dag een nieuw artikel, ga ik nu vier keer per week een artikel uploaden. Hetzelfde blijft dat iedere vrijdag een nieuwe ‘Favorieten van…’ online komt. Dus mocht je het leuk vinden om jouw hardloopfavorieten te delen, stuur je dan een berichtje! Dan weet ik zeker dat er een plekje vrij gemaakt kan worden voor je. Verder verschijnen er op maandag, woensdag en zondag artikelen. Deze zullen afwisselend over hardlopen of reizen gaan.

Op deze manier hoop ik dat ik het goed kan volhouden en genoeg inspiratie heb om jou van toffe verhalen te voorzien. Houd ook zeker mijn Instagram in de gaten om de nieuwste artikelen als eerste te lezen.

Heb je tips, vragen of opmerkingen? Laat het me dan zeker weten! Stuur een berichtje via Instagram of ga even naar de contact-pagina en laat daar een berichtje achter. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd wat je ervan vind!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.