Toffe citytrips tijdens de feestdagen

Toffe citytrips tijdens de feestdagen

Het einde van het jaar is in zicht, oftewel de tijd dat alles in kerstsferen wordt aangekleed. Overal zie je lichtjes, versieringen en kerstbomen opduiken. Het maakt een stad vaak nog sfeervoller en de mensen worden vaak nog vriendelijker. Ideale tijd dus om er eens tussenuit te gaan en voor de kerstgekte te ontsnappen naar een buitenlandse bestemming.

Londen
Londen staat bekend om de heerlijke kerstsfeer in de stad. Doordat ze in Engeland geen Sinterklaas vieren, is de stad eind november al in op en top kerstsfeer. Heerlijk om in de stemming te komen voor de feestdagen en alvast wat kerstcadeaus te kopen.

View this post on Instagram

#london #londonchristmas #londonbus

A post shared by Andreas Chrysostomou (@andreaschr92) on

Kopenhagen
Hoe noordelijker je gaat hoe dichter je bij de kerstman komt, toch? Kopenhagen is een topstad om in de kerstsfeer te komen. Weken van te voren zijn er lichtjes, bomen en verschillende kerstmarktjes door de hele stad te vinden. Doordat het laat licht en vroeg donker wordt rond deze tijd van het jaar kun je optimaal genieten van alle mooie versieringen en helemaal in de knusse kerstsfeer komen.

https://www.instagram.com/p/BNwqnyKgkUG/?saved-by=lilianlauwerijssen

Keulen
Geen zin om heel ver weg te gaan? Dan is Keulen een ideale oplossing. Op een paar uurtjes rijden vind je deze stad met zijn gigantische kerstmarkt. De Duitsers staan er om bekend dat ze gigantische kerstmarkten kunnen organiseren, jaar in jaar uit. Nog niet genoeg versieringen voor je eigen kerstboom? Dan ben je in Keulen aan het juiste adres. Op de kerstmarkt vind je alle soorten kerstversieringen die je maar kunt bedenken.

View this post on Instagram

🇬🇧Are you one of those people who love Christmas or are you like the Grinch? But nobody can remain indifferent to the Christmas atmosphere of the markets in Germany. Here in Cologne I felt like I was in a world of fairy tales in the snow, the smell of biscuits, the mulled wine and the wooden houses! —————————————————— 🇮🇹E voi fate parte di quelle persone che amano il Natale o siete come il grinch? Ma nessuno può rimanere indifferente all’atmosfera del Natale dei mercatini in Germania. Qui a Colonia io mi sono sentita come in un mondo delle fiabe tra la neve, l’odore di biscotti, il vin brûlé e le casette di legno! . . Press trip with @germanytourism @visitkoeln @visit_koeln #visitkoeln #CulinaryCologne #DiscoverGermanCities #DiscoverGermanCities . . Taken with @sonyalpha #alphalovers #A7M2 . . . . . . . . . #TopEuropePhoto#Europe_Vacations #AColorStory#BeautifulMatters #LiveTravelChannel#PassionPassport #Exklusive_Shot#TheBestDestinations #AGameOfTones#BeautifulDestinations #AwesomePix#TravelAwesome #Discover_Vacations #BestDiscovery#TravellingThroughTheWorld #Places_Wow #Earthpix#Wonderful_Places #LonelyPlanet #ArtOfVisuals #EarthFocus#NeverStopExploring #OnGoogleMaps #discovergerman

A post shared by Laura Masi ✈️ Storyteller (@ruberry) on

Wenen
Het kasteel van Sissi bekijken in kerstsferen? Dan moet je zeker naar Wenen! Allereerst dus omdat het paleis van Sissi daar staat, maar er staan ook nog een hoop andere paleizen, grote tuinen en andere oude gebouwen in deze stad. Voeg een kleine kersttouch toe aan deze gebouwen en je hebt een sprookjesachtig weekendje weg vlak voor de feestdagen.

https://www.instagram.com/p/BE30jkPiIaB/?saved-by=lilianlauwerijssen

En jij, ga jij nog weg rond de feestdagen en wat is jouw favorieten bestemming dan?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.