De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zet ik één van jullie in het zonnetje. Ik vraag één van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week: Esther Prijs ‘Hallo allemaal, ik ben Esther Prijs eventueel ken je mij als essie_pr op Instagram.
Ik ben moeder van een dochter van 7 jaar en ik woon met haar samen in het kleine groene dorp Harmelen. Ik word 25 april 2018 40. En ik ga  vier dagen ervoor, op 21 april mijn derde marathon lopen in Londen. In het dagelijks leven werk ik 3 dagen in een tandarts praktijk.Verder doe ik aan fitness en loop hard maar hou ook soms van een feestje met vriendinnen/ familie. Balans vind ik wel belangrijk, dat houdt het leuk.’Wat is je favoriete rondje om hard te lopen?
‘Mijn favoriete rondje in door het natuurgebied in Haarzuilen, rondom kasteel de Haar en het dorpje Haarzuilens zelf. Daar loop ik,  als ik alleen hardloop. Maar met een loopmaatje zijn alle rondjes leuk.’

Wat is je favoriete gadget of app tijdens het hardlopen?
‘Mijn favoriete app..? Heb ik niet. Ik loop vaak met de Nike+ app voor mijn route. Voor de posts op Instagram. Verder heb ik soms mijn muziek aan.’

Wat is je favoriete moment om hard te lopen?
‘Mijn favoriete tijdstip om te hardlopen; in de ochtend maar rond een uur of negen, als ik mijn dochter naar school heb gebracht. In de zomer soms na het eten, als de zon onder gaat.’

Wat is je favoriete hardloopervaring?
‘Mijn favoriete hardloopervaring; ik kan niet kiezen. Noorwegen was zo mooi en bijzonder maar om in Berlijn een halve te hardlopen is ook heel speciaal. De trail in België was ook onvergetelijk. Zo mooi en zwaar. Maar een marathon lopen is ook zo bijzonder en onvergetelijk.’

Wat is je favoriete after running snack?
‘Mijn favoriete snack na een run, hmm de cliff bars met macadamia noten of crunchy peanut butter. Maar een biertje gaat er ook soms wel in.’

Waar krijg jij hardloopkriebels van?
‘Ik krijg hardloopkriebels op vakantie, als ik anderen zie hardlopen, als het lekker weer is buiten, of als ik in een mooie omgeving ben. Wanneer ik mooie hardloopreizen voorbij zie komen en als ik heel blij of heel verdrietig ben.’

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.