Mijn travel wishlist

Mijn travel wishlist

Reizen, het lijkt tegenwoordig iedereen zijn hobby. Waar geef ze eens ongelijk?! Ik vind het zelf ook heerlijk om in het vliegtuig te stappen en nieuwe plekken te ontdekken. Dit doe ik graag op mijn hardloopschoenen, maar kan ook zeker zonder hardloopschoenen. Stiekem houd ik een lijstje bij met plekken waar ik ooit nog eens heen wil. Dit is een greep uit dat geheime lijstje op mijn telefoon.

Zuid-Afrika

De bestemming die met stip bovenaan mijn travel wishlist staat, is Zuid-Afrika. Dit lijkt mij zo’n ontzettend gaaf en mooi land. Je hebt er prachtige natuur, imposant wild life en kleurrijke steden. Het voordeel van Zuid-Afrika is dat de seizoenen precies andersom zijn, dan in Nederland. Dus het is een ideale winterescape.

Cuba

Cuba en ik hebben een bijzondere verstandhouding. In 2016 stond er al een reis naar Cuba gepland. Helaas brak twee weken voor vertrek mijn vriend zijn been. Hierdoor konden we de hele reis naar Cuba annuleren. In de tussentijd ben ik nog steeds niet in Cuba geweest en wil ik er dolgraag nog een keer heen. Het lijkt mij een prachtig land, met een hele bijzondere cultuur. Wie weet kom ik ooit nog op dit eiland…

Griekenland

Een bestemming iets dichterbij huis die ook nog zeker op mijn wishlist staat is Griekenland. Met name de Griekse eilanden lijken mij een heerlijke bestemming om goed tot rust te komen en te genieten van de zon. Het Griekse eten staat me ook erg aan en er is volop te bezichtigen en te doen in dit oude land. Wie weet vertoef ik ooit nog wel onder de Griekse zon.

Nieuw-Zeeland

Verder van Nederland kun je niet verwijderd raken, volgens mij. Toch lijkt Nieuw-Zeeland me een prachtig land. Volop natuur, een relaxte sfeer en veel afwisseling in je omgeving. Het lijkt mij een ideaal land om een paar weken met een camper of backpack rond te trekken. Zo kun je veel van dit land zien en heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt. Hopelijk mag ik ooit nog een bezoek brengen aan dit prachtige land.

Dit zijn de bestemmingen die hoog bovenaan mijn travel wishlist staan. Mijn lijstje blijft zich continu vullen met gave bestemmingen die ik ooit nog eens wil bezoeken. Wat staat er nog op jouw travel wishlist?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.