Road to NYC: het plan voor de komende drie weken

Road to NYC: het plan voor de komende drie weken

De komende drie weken staan volop in het teken van hardlopen! Allereerst loop ik zondag 19 mei de halve marathon in Leiden. Vervolgens loop ik zondag 26 mei de Vestingloop en als afsluiter sta ik op zaterdag 1 juni aan de start van de ING Night Marathon in Luxemburg, waar ik wederom een halve marathon loop. Giga druk, maar ik heb er zin in!

Een PR in Leiden?

Voor iedere wedstrijd heb ik een ander doel. Het allereerste doel is in Leiden: hier ga ik jagen op een nieuw PR op de halve marathon. Mijn vorige PR liep ik, totaal onverwachts, in Londen. Ik had toendertijd niet goed getraind, ik ging niet voor een PR en ik wilde vooral genieten. Toch lukte het me toen om een PR te lopen. Ik weet nu dat ik beter getraind ben. Mijn conditietest bij EnergyLab wees ook uit dat ik gemakkelijk een PR moet kunnen lopen. Dus dat is ook mijn doel in Leiden. Het precieze doel: onder de twee uur!

Genieten in Den Bosch

Een week later staat de Vestingloop op de planning. Een run waar ik mega veel zin in heb! Een tijdje geleden heb ik mijn afstand wel aangepast en ik zal gaan knallen op de 5 kilometer. Ik ga deze samen met een vriendinnetje lopen. Zij gaat voor het eerst in tijden weer eens een hardloopwedstrijd lopen, dus mijn doel wordt om haar over de finish te schreeuwen! Ik ga 26 mei heerlijk genieten van mijn stadje, gezellig lopen en wie weet nog een hoop andere instagrammers ontmoeten! Zie ik jou ook bij de Vestingloop?

Buitenlands halve marathon avontuur

Zaterdagavond 1 juni is het tijd voor weer een nieuw halve marathon avontuur, de halve tijdens de ING Night Marathon Luxembourg. Via Debby van FitFunRun heb ik een startbewijs voor deze gave halve marathon gewonnen! Omdat Luxemburg niet echt om de hoek ligt, maak ik er een weekendje weg van met mijn vriend. We zijn al meerdere keren in Luxemburg geweest, dus we voelen ons niet gedwongen tot veel sight seeing. Het wordt vooral lekker uitrusten, genieten en een mooie halve marathon lopen. In Luxemburg ga ik mezelf niet teveel tijdsdruk opleggen. Ik heb gehoord dat het nogal een heuvelachtig parcours is met veel hoogteverschillen. Het wordt vooral uitvinden hoe mijn benen hierop reageren. Het is ook gelijk een mooie test voor de New York Marathon!

Ga ik mijn doelen halen?

Met al deze toffe doelen en wedstrijden ga ik drie toffe weken tegemoet. Ik heb er heel veel zin in en ben benieuwd of ik mijn doelen ga halen. Via mijn Instagram houd ik jullie zeker op de hoogte en daar horen jullie als eerste of ik mijn doelen behaald heb.

Zie ik jou nog ergens aan de start- of finishlijn de komende weken?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.