Let’s get ready!

Let’s get ready!

I’m back! Vanaf nu af aan komen er weer dagelijks nieuwe artikelen op Run Around the World. Artikelen over hardlopen, reizen, gezondheid en alles wat daar nog meer mee te maken heeft.

Ik heb een kleine pauze (oeps, bijna vijf maanden) ingelast, ik heb een pittige, maar wel super leuke en leerzame stage achter de rug en ik ben daarna gelijk op reis gegaan door de Verenigde Staten. De afgelopen weken ben ik begonnen met voorbereidingen en ben ik alvast gaan vooruitwerken om vanaf nu Run Around the World dagelijks bij te houden.

Ik heb er ontzettend veel zin om dit gave platform in leven te houden. Maar ik kan dit niet alleen, ik heb jou nodig! Niet alleen als lezer, maar ook als inspiratiebron. Ik doe dit om andere hardloopsters te inspireren en te motiveren. Daarom vind ik het belangrijk dat jouw stem gehoord wordt. Dus mocht je suggesties, opmerkingen of vragen hebben, ik hoor het heel graag! Reageer op deze blog of stuur me een berichtje via Instagram, Facebook of via de mail. Ik beloof je om ze allemaal te lezen en te reageren!

Ga je me volgen?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.