Kerstruns die je niet wilt missen!

Kerstruns die je niet wilt missen!

De Sint is pas net in het land, toch komen velen al in de kerstsferen met muziek, lichtjes en de kerstboom. Nog iets meer dan een maand en dan is het alweer zo ver. Dagen vol eten, familie en gezelligheid, tussen al het eten door is het fijn om je loopschoenen aan te trekken. Wat beweging is fijn met al dat zitten en zo geef je eventuele extra kerskilo’s geen schijn van kans! Je kunt zelf een rondje gaan lopen natuurlijk, maar er worden rond de feestdagen ook genoeg kerstruns of santaruns georganiseerd. Een loop vol gezelligheid en kerstsferen, wat wil je nog meer!?

Pistache Santa Run Zwolle
Door het centrum van Zwolle kun je verkleed als Kerstman of kerstvrouw een rondje rennen. Tijdens Winters Zwolle wordt er een route uitgezet door de binnenstad en kun je afsluiten bij de afterparty waar ook een Hot Tub Festival wordt gehouden. Klinkt als een puik plan! Houd 17 december dus vrij in je agenda als je deel wilt nemen aan deze run.

Ugly Sweater Run Amsterdam
Lelijke kersttruien, ze maken je kerst compleet. Geen gedoe met mooie, niet fijn zittende jurkjes, hakken of blousejes. Maar spreek met je hele familie of om in een foute kersttrui aan het kerstdiner te verschijnen. Goed voor de sfeer én voor iedereen een stuk comfortabeler. Nu kun je in die foeilelijke trui ook nog eens een rondje rennen door het Vondelpark. Samen met nog meer kersttruien! Op 16 december wordt namelijk de Ugly Sweater Run georganiseerd in Amsterdam en loop je vijf kilometer in de meest afschuwelijke kerstoutfit!

https://www.instagram.com/p/_zoFIbiIW1/?taken-by=lilianlauwerijssen

Runnersworld Nightrun Breda
Dit evenement is top om weer in beweging te komen na de feestdagen. Op 29 december wordt namelijk een nightrun georganiseerd in Breda. Door het Mastbos loop je een prachtige route waarin je alleen maar lampjes ziet. Iedereen dost zich extra feestelijk uit en kerstlampjes in overvloed. Durf jij het aan om in het donker met zoveel mogelijk lichtjes te gaan lopen?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.