Favorieten in oktober

Favorieten in oktober

Het is weer tijd om iedere maand mijn favorieten van de afgelopen weken te delen. Oktober vind ik één van de leukste maanden van het jaar. Er gebeuren vaak veel leuke dingen en ieder jaar mag ik deze maand afsluiten met mijn verjaardag. Lees verder om al mijn favoriete momenten van afgelopen maand te ontdekken.

London

De maand oktober begon al gelijk goed: het eerste weekend van oktober waren we in London voor de marathon! Het was een heerlijk weekend waarin ik heb genoten van de marathon, het was heerlijk om weer eens op citytrip te zijn en ik kijk met ontzettend veel plezier terug op dit weekend. Het raceverslag van de marathon en mijn London hotspots lees je ook op deze blog!

Weer veel sociale activiteiten

De agenda’s beginnen weer voller te raken en dat geeft energie! Ik heb weer verschillende vriendinnen gezien, ik ben naar een tof netwerkevenenement geweest en en ik heb voor mijn werk op een beurs gestaan. Ik merk dat ik echt energie krijg van meer mensen zien, op pad zijn door Nederland en dat ik goed ga op een volle agenda.

Eindhoven marathon

Een week na de London marathon stond ik alweer aan de start van het volgende hardloopevenement. Op zondag 10 oktober heb ik de 10 kilometer tijdens de Eindhoven marathon gelopen. Grotendeels op adrenaline van zowel de London marathon als weer een loopevent in Nederland, heb ik mijn twee na snelste tijd op de 10 kilometer gelopen. Wat een topdag was dit!

Verjaardag

Zoals gezegd, sloten we deze maand af met mijn verjaardag. op 27 oktober mocht ik alweer 26 kaarsjes uitblazen. Geen spectaculaire leeftijd, maar we hebben het wel fijn gevierd met de familie.

Oktober was een hele fijne maand! Voor november staan er ook weer leuke dingen op de agenda. Komende maand ga ik het hardlopen terug oppakken. Na de marathon stond het lopen weer even op een laag pitje, maar ik heb zin om weer kilometers te gaan maken en nieuwe doelen te stellen. November: Let’s bring it on!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.