December challenge: doe je mee?

December challenge: doe je mee?

De laatste maand van het jaar is nu officieel aangebroken: het is december! De maand van Sinterklaas, kerst en Oud&Nieuw. Oftewel: veel eten, gezelligheid en vaak wat minder tijd en/of zin om de deur uit te gaan. Om ervoor te zorgen dat je toch naar buiten gaat, ga ik een challenge met je aan.

De uitdaging
Ik daag je uit om tijdens deze dagen vooral te blijven genieten van hardlopen. Naast alle challenges op het internet om echt de deur uit te gaan, die ik overigens echt fantastisch vind, is het belangrijk om lopen als iets leuks te blijven zien. Juist tijdens de donkere dagen is het lastig om je zelf te motiveren. Het is koud, donker en knus op de bank met een zoetsappige kerstfilm klinkt gewoon een stuk verleidelijker dan je hardloopschoenen aantrekken.

Ben trots op jezelf!
Maar geloof me, na een run door de kou op de bank duiken met die zoetsappige kerstfilm voelt nog beter! Kleed je warm aan, trek je hardloopschoenen aan en ga naar buiten. Je zult niet alleen trots zijn op jezelf, maar je zult ook merken dat andere trots op je zijn dat je met dit weer naar buiten bent geweest.

Couch potatoes
Ookal ren je maar een rondje van twee of drie kilometer, jij bent tenminste geweest. Ik wed dat er genoeg couch potatoes zijn die echt niet naar buiten gaan met dit weer. Zij wachten tot de zon weer gaat schijnen en de shorts weer aankunnen. Maar dan heb jij gewoon lekker doorgetraind in de kou en loop je ze er allemaal uit.

Meer dan alleen cijfertjes
Hardlopen is meer dan de cijfertjes op je horloge of op je telefoon. Hardlopen laat je goed voelen en zorgt ervoor dat je fit en energiek bent. En het beste medicijn na een iets te gezellig kerstdiner? Ga een rondje rennen, wedden dat je na het hardlopen jezelf een stuk beter voelt!

Doe je met me mee en gaan we genieten van het hardlopen in deze gezellige, maar donkere maand? Doe mee via de hashtag #RAtWdecemberchallenge en tag me je in je foto’s!

 

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.