Dé hotspots in Wenen

Dé hotspots in Wenen

De hoofdstad van Oostenrijk, Wenen, is een hele toffe stad om een paar dagen te vertoeven. Het is een stad vol met bezienswaardigheden, cultuur en toffe hotspots. Het is een compacte stad en ideaal om ook hard te lopen. Met de vele stadsparken en goede voetpaden kun je deze stad ideaal op je hardloopschoenen te ontdekken. Dit zijn de tofste hotspots die ik heb ontdekt tijdens mijn bezoek aan deze prachtige stad.

Sachtertorte eten bij Demel
Sachertorte is de bekendste taart uit Oostenrijk. Een heerlijke chocoladetaart die je echt moet eten tijdens je bezoek aan Wenen! Nu zijn de Oostenrijkers nog steeds in strijd over waar je de échte Sachertorte kunt eten, het kan namelijk op twee plekken. Bij het Sacher hotel en bij Demel kun je een Sachertorte eten. Mijn advies is om naar Demel te gaan, deze plek is een stuk voordeliger en gezelliger, naar mijn mening. De taart is zeker een aanrader!

Hotel Daniel
Hotel Daniel is een heel tof hotel om te verblijven en om te eten! Naast het Belvederre ligt hotel Daniel, zo dus een ideale uitvalsbasis. Het is een hip hotel, met mooie en ruime kamers. Het restaurant heeft een hele goede kaart, met fantastische hamburgers en goede soepen. Het hotel herken je aan de boot die op het dak staat en is om de hoek van het treinstation. Zo kom je snel vanaf het vliegveld bij je hotel en kun je snel de stad in duiken.

Naschmarkt
Geen idee wat je moet eten? Ga naar de Naschmarkt. Hier vind je keukens uit alle hoeken van het land. Je kunt hier je boodschappen halen, maar er zijn ook verschillende restaurants waar je kunt eten. Er zijn ook verschillende healthy hotspots te vinden op de Naschmarkt. Hier kun je naar hartenlust losgaan als je honger hebt.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.