December challenge: zo staat het ervoor

December challenge: zo staat het ervoor

De Run Around the World December challenge is nu een week van start. Heel december draait het erom dat we vooral genieten van hardlopen, minder focussen op de cijfertjes en onszelf fit houden voor de komende feestdagen. Nog niets gehoord over de december challenge? Check dan even dit artikel en lees waar we voor gaan lopen de komende weken.

Blij ei
Tot nu toe gaat het goed met de uitdaging, ik geniet van iedere run. Ik heb af en toe wel wat opstartproblemen en moeite om naar buiten te gaan. Maar iedere keer weer ben ik blij dat ik naar buiten ben geweest en weer heb hardgelopen.

Minder denken, meer doen
Nu ik in voorbereiding ben voor de halve marathon hoef ik voor mijn gevoel ook minder op te letten hoe ik precies loop. Ik weet van te voren wat ik ga lopen en hoe snel ik ongeveer wil zijn. Dit lukt tot nu toe allemaal gemakkelijk en de loopjes zijn tot nu toe ook geen gevecht geweest tot de eindstreep.

De kou
Wat het fijnste is aan hardlopen in december? De kou! Er zit veel zuurstof in de lucht, je bent een van de weinige die op pad gaat om hard te lopen en het voelt nog beter om na je run onder een warme douche te staan. Die douche vond ik in de zomer altijd de grootste struggle na het hardlopen. Dan had je het al bloedheet van het lopen, moest je je ook nog eens gaan wassen met warm water. Dat is nu wel anders, onder de douche kun je jezelf heerlijk opwarmen.

Doe jij al mee?
Maar nu is mijn vraag: doe jij al mee? Ga jij ook meer genieten van je loopjes in december? Ik ben heel benieuwd en zou het tof vinden als je meedeed! Deel je foto’s op Instagram met de hashtag #RATWdecemberchallenge en tag mij in je foto. Zo kan ik zien wie er meedoen en nog meer genieten van de loopjes in de kou.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.