De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zet ik één van jullie in het zonnetje. Ik vraag één van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week: Marjolein. Zij is lid van de #halfcrazyrunnerscrew, loopt dolgraag hard en deelt al haar hardloopavonturen via haar Instagram-account.

Wat is je favoriete rondje om hard te lopen?

“Ik loop het liefste bij mij achter, in Den Treek. Dat is een 10,5 km verhard pad, maar langs de hei en door het bos. Dat rondje kan ik altijd wel lopen, ik word er iedere keer weer blij van. Ik liep het zelfs een keer 3 keer achter elkaar toen ik voor de marathon van Rotterdam trainde.”

Wat is je favoriete gadget of app tijdens het hardlopen?

“Ik zet geen stap zonder mijn Garmin Fenix5s, zodat ik daarna alle data kan bekijken en bewaren op Connect en Strava. Ik ben een data verslaafde.”

Wat is je favoriete moment om hard te lopen?

“Ik loop graag’s Morgens als de kinderen net naar school zijn.”

Wat is je favoriete hardloopervaring?

“De finish van mijn eerste marathon in Berlijn, in 2016. De eerste blijft altijd de gaafste, omdat het zo goed ging en zo vreselijk mooi was. En omdat ik het gewoon gedaan had. Dat gevoel van trots blijft je altijd bij.”

Wat is je favoriete after running snack?

“Dan drink ik het liefste melk.”

Waar krijg jij hardloopkriebels van?

“Als ik een dag niet heb gelopen betrap ik me vaak op de gedachte dat het alweer best lang geleden lijkt dat ik het deed. Dan krijg ik er al zin in. Of als ik andere mensen zie lopen terwijl ik bijvoorbeeld in de auto zit. Dan denk ik, hé goed idee, dat wil ik ook gaan doen.”

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.