America’s East Coast Roadtrip Part II

America’s East Coast Roadtrip Part II

Afgelopen zomer heb ik drie wekenlang langs de Oostkust van de Verenigde Staten en Canada gereisd. In twee blogs wil ik mijn hoogtepunten met jullie delen! De hele reis beschrijven is te lang, maar mocht je nog vragen hebben dan mag je me altijd een berichtje sturen!

Blue Ridge Parkway
De Blue Ridge Parkway is een weg die de Great Smokey Mountains en Shenandoah National Park met elkaar verbind. Deze parken zijn beiden ook onderdeel van de bergketen Appalache aan de Oostkust van Amerika. Wij reden van Roanoke, via Cherokee naar Gatlinburg. Dit is een van de bekendste routes door het gebied. Onderweg heb je de prachtigste uitzichten over de bergen. Er zijn verschillende plekken waar je kunt stoppen om het uitzicht goed in je op te nemen.

https://www.instagram.com/p/BXS1cWKFAfW/?taken-by=lilianlauwerijssen

Nashville
Nashville is de countrymuziek stad van Amerika. De hoofdstraat, Broadway, zit vol met leuke kroegjes waar de hele dag door bands live muziek staan te spelen. Echt een plan de campagne heb je voor deze stad niet nodig. Laat je opnemen door de stad, ga mee met de muziek en geef je over aan de countrymuziek.

New Orleans
New Orleans is een grote stad in het zuiden van de Verenigde Staten. Deze stad is in 1718 door de Fransman Jean-Baptiste Le Moyne de Bienville gesticht. Dat deze stad is gesticht door een Fransman is nog goed te merken. Het leuskte deel van de stad is het French Quartier wat frans doet overkomen door de balkonnetjes, smalle straatjes en heerlijke keuken. De uitgaansstraat van New Orleans is Bourbon Street. Loop hier overdag eens rond en je kijkt je ogen uit. Zoveel verschillende mensen!

https://www.instagram.com/p/BXdFmFQFK-D/?taken-by=lilianlauwerijssen

Orlando
Orlando = attractieparken. Orlando trekt jaarlijks miljoenen toeristen vanwege de vele verschillende attractieparken die je hier vind. Er zijn namelijk vier verschillende Disneyparken, twee waterparken van Disney, Universal’s Studios en Seaworld. Ben je dol op pretparken, dan kun je je hier dagenlang vermaken. Ook als je niet veel hebt met attractieparken is het zeker de moeite waard om hier toch een kijkje te nemen. Wij hebben Disney’s Magical Kingdom bezocht en dat is toch wel hét Disneypark. Je kunt alleen via een Monorail bij het park komen en je waant je de hele dag in de wereld van Mickey, Goofy, Winnieh de Pooh en de Disney-prinsessen.

Miami
De laatste stop van de roadtrip was Miami, en om precies te zijn Miami South Beach. Een halve dag in Miami is eigenlijk niet genoeg om alles te ontdekken. Maar wel om naar het strand te gaan, Lincoln Road een bezoekje te brengen en te genieten van een heerlijke burger.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.