5 x mijn favoriete hardloopgear

5 x mijn favoriete hardloopgear

Voor hardlopen heb je niet veel nodig. Een paar goede schoenen en een fijne sportbh is in principe voldoende. Maar anno 2019 zie je steeds meer hardloopgadgets voorbij komen. Van draadloze oortjes, tot de nieuwste horloges. Zelf heb ik ook graag fijne hardloopgear, dat maakt het lopen net wat leuker en gemakkelijker. Dit zijn mijn hardloopfavorieten van het moment.

Lululemon tights

Twee jaar geleden ontdekte ik zelf hoe fijn de Lululemon tights zijn. Ik had er al veel lovende verhalen over gehoord en tijdens mijn bezoekje aan Amerika in 2017 kocht ik mijn allereerste Lululemon tight. Inmiddels zijn er daar een aantal bijgekomen. Afgelopen zomer breidde ik mijn collectie wederom uit. Nu heb ik alle lengtes die je maar kunt wensen als hardloper en ik weet dan ook zeker dat ik de New York City marathon in een Lululemon tight loop!

New Balance Fresh Foam 1080

Bij het trainen voor een marathon horen nieuwe schoenen. Een tijdje terug liet ik mij adviseren bij Run2Day over een goede marathonschoen. Hier kwamen voor mij de New Balance Fresh Foam 1080 uit. Direct bij het aantrekken liepen ze als zonnetjes en ik vind ze er ook mega tof uitzien! Met deze schoenen ga ik de komende tijd nog heel wat bijzondere momenten tegemoet.

Apple Airpods

Sinds ik de draadloze oortjes van Apple heb, is hardlopen een stuk leuker geworden. Voorheen liep ik altijd met oortjes met een draad, maar daar zat ik altijd mee in de knoop. Of ik kon mijn telefoon net niet lekker kwijt omdat de draad te kort was. Mijn draadloze oortjes hebben dit probleem opgelost. Het grote voordeel vind ik ook dat het twee losse oortjes zijn en ze niet om je oren heen gaan. Met een bril is het namelijk niet altijd handig als je oortjes heb die om je oren heengaan.

Lenzen

Een klein halfjaar loop ik met lenzen. Waar ik voorheen niet de toegevoegde waarde van lenzen zag, ben ik er inmiddels dolblij mee. Ik heb geen last meer van druppels op mijn bril in de regen, ik hoef geen bril recht te zetten en ik kan eindelijk ook met een zonnebril lopen!

Garmin Fenix 5s

Last but not least, mijn hardloophorloge. De Garmin Fenix 5s zit nu een jaar om mijn pols en het horloge geeft me zo veel meer informatie over mijn run. Ik kan nu gerichter op hartslag trainen, ik heb inzicht van de impact van een training en mijn slaap wordt getrackt. Het grote voordeel is ook dat de batterij lang meegaat. Ik hoef hem maar een tot twee keer per week op te laden. Dat is nogal een verschil met de Apple Watch die iedere dag op de lader moest.

Ondanks dat goede hardloopschoenen het belangrijkste zijn, komt er steeds meer kijken bij een rondje rennen. Het is natuurlijk afhankelijk van je doel, interesse en ambities of je dit echt allemaal nodig hebt. Wat zijn jouw hardloopfavorieten?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.