5 x favoriet in juni

5 x favoriet in juni

Wat vliegt de tijd toch! Er is weer een maand voorbij en is het dus tijd om terug te kijken op mijn favoriete momenten van afgelopen maand. Juni was vooral de maand waarin de zon meer begon te schijnen en het kwik meer steeg. Heerlijk! Ik heb echt uitgekeken naar deze heerlijke zomerdagen.

Halve marathon Luxemburg

De eerste dag van juni begon gelijk goed. Op zaterdagavond 1 juni liep ik de halve marathon van Luxemburg. Een hele bijzondere ervaring waar ik nog steeds met veel plezier op terugkijk. Ik heb genoten van iedere stap en mijn vlogdebuut gemaakt in dit weekend. De medaille van deze halve marathon prijkt nog steeds met veel trots aan mijn medaillehanger!

Rondje op zondagochtend met Maurits op de fiets

Na de halve marathon in Luxemburg heb ik het wat rustiger aan gedaan wat hardlopen betreft. Maar je bent besmet met het loopvirus of niet. Dus drie weken later was het alweer tijd voor een duurloop van 14 kilometer. En omdat het zulk lekker weer was, ging mijn vriend mee op de fiets. Ik vond dit superleuk en gezellig. Op de één of andere manier liep ik makkelijker en ik had continu een waterpost bij me. Ideaal!

Eerste TUI trainingsdag

In juni was het ook tijd voor de allereerste trainingsdag met TUI voor de New York marathon. Dit was een hele gezellige ochtend en het was superleuk om de andere lopers al te ontmoeten! Ik heb nu nog meer zin gekregen in mijn marathonavontuur (als dat al mogelijk was).

View this post on Instagram

Kennis maken met de #tuisports organisatie en natuurlijk met de mede lopers. Na de goede en leuke presentatie een WU en een hele mooie ronde van 7.5 km. in de omgeving van Soestduinen. Voor mij veel kleine klimmetjes, wat is Eindhoven dan plat 😁 En bij terugkomst een lunch met veel fruit, yoghurt, noten, bananenbrood en #lindt🍫 chocola. 🥰 . Heel leuk om wat tips & ervaring uit te wisselen en elkaar wat beter te leren kennen on our trip to NYC 🍎. @lilianlauwerijssen @marjanroe en @thirzaboekelo die naar Chicago gaat. 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♀️ veel succes dames! En tot 6 okt. 👋🏼 . . . #runnersofinstagram #hardlopen #hardlopenisleuk #eindje #goesamersfoort #tui #tuisports #marathon #roadtonyc

A post shared by angeliqueevers69 (@angeliqueevers69) on

Maroon 5 in de ZiggoDome

Gelukkig heb ik in juni ook niet hardloopgerelateerde dingen uitgespookt! Zo was ik op Tweede Pinksterdag te vinden in de ZiggoDome voor het concert van Maroon 5. Samen met een vriendinnetje heb ik genoten van dit heerlijke concert en lekker met alle nummer meegeblèrd. Zo ontzettend van genoten!

Nieuwe aanwinst onze keuken

Afgelopen maand deden mijn vriend en ik ook één van onze beste aankopen ooit! We kochten eindelijk een melkopschuimer die perfect melk kan opschuimen. We hebben hier al maanden naar gekeken, maar we bleven twijfelen. Tot we op een zaterdagochtend in een gekke bui waren en gewoon zo’n apparaat kochten. En we zijn er zo intens blij mee!

Dit was alweer de maand juni! De tijd is zo snel gegaan, gelukkig kijk ik iedere maand rustig terug op alle mooie momenten door middel van deze blog. Voor de maand juli staan er al een hoop toffe dingen op de planning. Zo ga ik met vriendinnen een weekendje weg naar bestemming onbekend en ga ik half juli zelf op vakantie naar Amerika.

Can’t wait! Heb jij al leuke plannen voor juli?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.