3 x wegdromen bij mooie vakantiefoto’s

3 x wegdromen bij mooie vakantiefoto’s

In het vliegtuig stappen voor een fijne vakantietrip zit er voorlopig even niet in. Daarom is het extra leuk om weg te dromen bij de mooie trips die je al gemaakt hebt. Iedere trip en vakantie maken wij steevast honderden foto’s, die we vervolgens vergeten uit te zoeken. Maar er zijn zoveel toffe dingen die je kunt doen met je vakantiefoto’s.  Het is heerlijk om in je fotoarchieven te duiken en toffe dingen te doen met al je foto’s.

Maak een fotoalbum per jaar

Vorig jaar maakte ik voor kerst voor mijn vriend een fotoboek met alle hoogtepunten van 2019. Ik vond dit een superleuke manier om terug te kijken op een jaar en zo alle mooie foto’s te verzamelen. 2019 was een jaar waarin we veel mooie dingen beleefden en waar we veel foto’s maakten. Het was dus een hoop uitzoekwerk, maar echt de moeite waard! Ik blader regelmatig in het fotoboek om weer eens her te beleven wat we allemaal hebben gezien.

Hang een overzicht aan de muur

Het is superleuk om op vakantie veel mooie foto’s te maken. Maar wat doe je er toch mee? Onlangs mocht ik een foto op hexagon uitzoeken op Fotocadeau.nl. Hierdoor heb ik nu een overzicht van negen verschillende reisjes die we in de afgelopen jaren hebben mogen maken. Van de eerste citytrip samen naar Parijs, tot aan de New York City marathon. Alles komt terug in onze fotomuur. Zo herinner ik mezelf er weer even aan hoe dankbaar ik mag zijn, dat ik al zoveel toffe plekken heb mogen zien.

Verspreid foto’s door het hele huis

Bij ons vind je in vrijwel iedere ruimte wel een aantal zelfgemaakte foto’s. Van een grote plexiglas foto in de keuken, tot aan een fotolijstje op het nachtkastje. Continu word ik herinnerd aan de mooie momenten in het leven. Door er vaak bewust, maar ook onbewust naar te kijken, besef ik goed wat ik allemaal al heb meegemaakt. Juist in deze tijd vind ik het fijn om op die manier naar al het moois te kijken.

Ik blijf ook continu op zoek naar creatieve manieren om alle foto’s te “verwerken” in ons huis. Heb jij nog creatieve uitspattingen met foto’s?

Omdat ik zo enthousiast ben over de hexagon van Fotocadeau.nl, mag ik jullie een fijne kortingscode geven! Voor alle Muurcirkels en Muchopix (hexagon, circles en squares) geldt een korting van maar liefst 50 procent, met de code MC50 (voor de muurcirkels) en MP50 (voor de muchopix).

Dit artikel is in samenwerking met Fotocadeau.nl

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.