Toffe events nog voor het einde van het jaar

Toffe events nog voor het einde van het jaar

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij, we komen in de Sinterklaas- en kerstsferen en het aftellen naar een nieuw jaar vol nieuwe doelen is begonnen. Maar er is nog anderhalve maand in 2017 over. In die anderhalve maand heb je nog zeven weekenden om jezelf in het zweet te werken bij een leuk evenement. De leukste events voor de komende weken heb ik je voor je op een rijtje gezet!

Warandeloop
Dit jaar is de Warandeloop verplaatst en loop je in plaats van door de bossen in de omgeving van de Beekse Bergen. Het hele weekend vinden er wedstrijden plaats en ook jij kunt nog deelnemen. Zo heb je de Warande by night run, een cross voor recreanten en een wandeltocht. Voor ieder wat wils dus. Geef je nu nog op en loop in het laatste weekend van november door de modder te ploeteren.

Eindhoven Urban Trail
Urban Trails hebben het afgelopen jaar Nederland veroverd. Na Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Breda is het nu de beurt aan Eindhoven. Loop in deze Brabantse stad door ongeveer vijftien high lights van de stad. Ontdek de stad op je hardloopschoenen en wordt verliefd op het moderne Eindhoven. Spektakel gegarandeerd, Eindhoven is niet voor niets de lichtstad en zit hier een van de grootste technische universiteiten.

Bruggenloop
Trotseer de bruggen van de havenstad. Goed voor de bilspieren en de conditie. Geniet vijftien kilometer lang van alle hoogtepunten die Rotterdam je te bieden heeft. Bij ondergaande zon doorkruis je de hele stad en bedwing zes verschillende bruggen tijdens de Bruggenloop.

Ameland Adventurerun
Op het een na kleinste, bewoonde, waddeneiland, wordt op 16 december de Ameland Adventurerun georganiseerd. Een wedstrijd dwars over het eiland, waar je kunt kiezen uit de afstanden vijf kilometer, tien kilometer of een halve marathon. Je leert het eiland door deze run op een hele andere manier bekijken en het is een ideale manier om een weekendje weg te gaan. Nog even tot rust komen vlak voor de feestdagen beginnen.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.