Run Around the World is BACK!

Run Around the World is BACK!

Zoals de titel al zegt: Run Around the World is BACK! Sinds het uitbreken van de coronapandemie zijn er welgeteld 4 blogs verschenen. Shame on me! Maar we zijn terug. De motivatie is teruggevonden, nieuwe doelen zijn gesteld en vooral de zin om dit platform weer op te pakken is terug.

2020 was een raar jaar

Naast het uitbreken van de pandemie, ontbrak het mij aan hardloopdoelen. Tevens had ik net een nieuwe baan en stond er een bruiloft op de planning. Dit bracht wat stress met zich mee en mijn focus lag simpelweg ergens anders. Het was deels ook bewust dat ik mij niet zo bekommerde om de blog, YouTube-kanaal en zelfs mijn Instagram was erg rustig. Op die manier kreeg ik ook meer de focus op wat ik eigenlijk wil met deze kanalen en wat ik echt leuk vind.

Tijd om aan de slag te gaan

Sinds eind vorig jaar merk ik dat ik het mis. Toch duurde het een aantal maanden tot ik de digitale pen weer oppakte. Een stukje angst en onzekerheid om het weer op te pakken. Weten jullie überhaupt nog wie ik ben? Inmiddels ben ik daar overheen en ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan.

Terug naar de basis

Ik wil van Run Around the World weer het platform maken zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Het wordt een plek waar je terecht kunt voor tips & tricks, hardloopmotivatie en toffe running en travel verhalen! Er zullen ook zeker wat persoonlijke hardloop- en reisverhalen verschijnen. Plus er staat weer een giga tof doel voor het najaar op de planning, waar ik jullie later meer over ga vertellen…

Voor nu is Run Around the World weer terug, komt er toffe content aan en blijf vooral hardlopen!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.