Personal: Hoe nu verder? Heeft Run Around the World een toekomst?

Personal: Hoe nu verder? Heeft Run Around the World een toekomst?

Zoals sommigen van jullie wel weten is Run Around the World begonnen vanuit een project op onze opleiding Journalistiek. Nu is dat project een week geleden ten einde gekomen. Vandaar ook de radiostilte de afgelopen dagen. We hebben tijdens het gehele project nagedacht over een toekomst voor Run Around the World.

Zowel Sophie als Lilian vind het een supergaaf concept en we hebben er negen weken lang met alle ziel en zaligheid aan gewerkt. Alleen nu scheiden helaas onze wegen. Sophie gaat hard werken voor haar afstuderen zodat ze deze zomer haar diploma op kan halen. Lilian daarentegen gaat zes maanden stage lopen bij Women’s Health in Amsterdam. Grote veranderingen voor ons beide. Maar willen we dit nieuwe platform opgeven? Nee, alleen gaan we op een andere manier verder.

Sophie heeft ervoor gekozen om er niet verder mee te gaan. Ik, Lilian, wil dit heel graag verder uitwerken en het platform laten groeien. Ik respecteer Sophie haar keuze en sta er volledig achter. Gelukkig blijven we wel vriendinnen en elkaar veel spreken. Dankjewel Sophie voor je kritische blik de afgelopen weken en dat je me op sommige vlakken toch wel anders hebt laten denken. Ik weet dat ik dit zonder jou niet had gedaan.

Maar hoe gaan de komende maanden er dan uit zien voor Run Around the World? Het gaat mij, in verband met mijn stage, niet lukken om iedere dag een artikel online te plaatsen. Juist omdat ik veel waarde hecht aan de journalistieke invalshoek en kwaliteit. Daarom ga ik mijn best doen om twee berichten per week online te plaatsen. Ook wil ik de social media-kanalen blijven onderhouden. Zeker Instagram is belangrijk voor de website. Ik zou zeker dit kanaal in de gaten blijven houden de komende tijd.

Na mijn stage wil ik weer meer aan de slag gaan. Dan heb ik meer tijd en wil ik ook Run Around the World weer verder gaan ontwikkelen. Voor de komende maanden wil ik de rubriek ‘De favorieten van…’ graag in stand houden. Wil je jezelf terugzien in deze rubriek of heb je anderen ideeën/suggesties, stuur me dan een berichtje! Ik vind het alleen maar leuk als jullie mee willen denken, want uiteindelijk doe ik het voor jullie! Ik wil graag een platform bieden waar jullie met je vragen terecht kunnen en waar je geïnspireerd raakt om te gaan hardlopen.

Voor nu hoop ik dat jullie onze keuzes snappen en met plezier de berichten blijven lezen.

Liefs Lilian.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.