De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zetten we één van jullie in het zonnetje. We vragen een van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week; Anne Martens. Al ruim een jaar loopt ze hard. De ene keer wat fanatieker dan de andere keer, maar altijd met veel plezier.

Wat was jouw motivatie om ooit te beginnen met hardlopen?
“Dat waren eigenlijk twee redenen. Ten eerste wil ik afvallen. Daarnaast heb ik een zittend beroep heb, hierdoor beweeg ik weinig. Maar ik weet dat bewegen goed is voor je. Het voordeel van hardlopen vind ik ook dat je het altijd en overal kan doen. Het is een kwestie van je schoenen aantrekken en gaan. Heerlijk!”

Zonder welke musthave ga jij niet hardlopen?
“Ik ga sowieso niet hardlopen zonder mijn telefoon. Op deze manier kan ik altijd tracken hoeveel ik loop en waar ik heb gelopen. Mocht er iets gebeuren onderweg vind ik het ook heel erg prettig om mijn telefoon bij te hebben zodat ik altijd wel iemand kan bereiken. Daarnaast heb ik vaak mijn sporthorloge om. Zo kan ik goed bijhouden hoe actief ik ben geweest en hoe hard ik heb gelopen.”

Wat is je favoriete hardloopmoment tot nu toe?
“Dat is zonder twijfel de Strong Sister Run. Ik heb samen met twee vriendinnen meegedaan aan deze obstacle run. We hadden van tevoren niet echt een doel bepaald. We wilden vooral plezier hebben. Het was uiteindelijk heel gaaf om met z’n drieën hand in hand over de finish te komen.”

Welke plek staat nog op je bucketlist waar je ooit nog wilt lopen?
“Heb je even? Haha. Ik heb nog heel veel wedstrijden die ik wil lopen. De Singelloop in Breda lijkt me gaaf, de Lelieloop in Etten-Leur, Wings for Life in Breda. Maar wat me ook heel vet lijkt is een Urban Trail, in bijvoorbeeld Antwerpen. Dan loop je door allemaal kerken en monumenten heen, heel bijzonder lijkt me dat!”

Wat is jouw ultieme doel?
“Voor nu is dat de tien kilometer binnen een uur.”

Lijkt het jou ook leuk om de favorieten van… te beantwoorden? Stuur dan een mailtje naar info.runaroundtheworld@gmail.com of laat een berichtje achter op Instagram of Facebook en wie weet sta jij binnenkort op onze website!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.