De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zet ik één van jullie in het zonnetje. Ik vraag één van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week; Linda de Klijn, oftewel: LindaLynn. “Hoi, ik ben 29 jaar. Misschien ken je mij als LindaLynn, dat kan ook kloppen dat is mijn blog. Daarnaast ben ik werkzaam als secretaresse op een kennisinstituut. Ik probeer zo vaak mogelijk te sporten, niet alleen hardlopen maar ook CrossFit en wielrennen. Maar mijn liefde is toch echt wel hardlopen. Het liefst loop ik wat kleinere afstanden tot een kilometer of 12. Ik heb in 2016 de halve marathon gelopen en wil ooit nog een marathon lopen, maar zover is het nog lang niet.”

1. Wat was jouw motivatie om ooit te beginnen met hardlopen?
“Ik ben begonnen met hardlopen omdat ik niet meer kon korfballen, ik heb een zwaardere knieblessure gehad en daardoor kon ik niet meer korfballen, omdat ik niet lekker in mijn vel zat begon ik met hardlopen. En eigenlijk ben ik nooit meer gestopt.”

2. Wat is de meest inspirerende plek waar je ooit hebt hardgelopen?
“Het formule 1 circuit van Abu Dhabi! In 2014 zijn wij op vakantie geweest naar Dubai en iedere dinsdag kan je in Abu Dhabi hardlopen (of fietsen) op het formule 1 circuit. Toen ik daar was dacht ik alleen maar aan snelle rondjes, maar al snel besloot ik mijn tijd te vergeten en te gaan genieten. Tijdens dat rondje kwam het nummer Magic van Coldplay en de zon ging onder het was gewoon een perfect moment en alles klopte gewoon. Dat was echt fantastisch!”

3. Wat is favoriete hardlooproute/afstand?
“Mijn favoriete route is vanaf mijn huis naar het Amsterdam Rijnkanaal en dan rechtsaf. Ik kan dan een rondje van 5km of een rondje van 7km maken en je heb bijna altijd wind mee als je die kant op gaat.”

4. Waar haal jij je motivatie vandaan om toch iedere keer de deur uit te stappen?
“Ik heb echt wel eens moeite om de deur uit te gaan. Om hard te lopen moet ik mijzelf echt doelen stellen anders lukt het niet, of ik moet een tijdje rust hebben gehad en echt weer zin hebben om te lopen, ik ben absoluut geen zomerloper, dan vind ik het juist lastiger, in de herfst/lente heb ik er absoluut minder moeite mee, mijn motivatie is dan de natuur.”

5. Zonder welke musthave ga jij niet hardlopen?
“Ik heb altijd mijn hardloophorloge om en ik neem altijd oordopjes en telefoon mee, niet dat ik altijd muziek luister maar het is wel fijn om mee te hebben.”

6. Wat zijn je doelen op het gebied van hardlopen?
“Afgelopen jaar verbrak ik mijn PR op de 5 en de 10 kilometer en de 10 mijl. Aankomend jaar wil ik in ieder geval sneller worden op de halve marathon. En mijn verdere doel? Ja toch een keer die New York marathon!”

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.