5 x waar ik naar uitkijk in de herfst

5 x waar ik naar uitkijk in de herfst

De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan. Het is kouder, als ik naar de weersvoorspellingen kijk zie ik alleen maar regen. Oftewel: het is gedaan met het zonnige zomerweer. Gelukkig heb ik genoeg om naar uit te kijken deze herfst, dat maakt het allemaal wat beter. Benieuwd waar ik naar uitkijk?

1. Mijn allereerste marathon

Met stip op nummer 1 staat de New York City marathon! Verrassend hè!? Nog iets meer dan een maand en dan stap ik in het vliegtuig om mijn allereerste marathonavontuur te beleven in mijn favoriete stad. Wat dat betreft is het ook niet erg dat het wat kouder wordt. Het is lekkerder om bij een lagere temperatuur te trainen en lange duurlopen te doen. Hopelijk is het op 3 november fijn loopweer!

2. Mijn 24e verjaardag

Vlak voordat ik naar New York vertrek, staat er nog een klein feestje op het programma. Op 27 oktober mag ik namelijk 24 kaarsjes uitblazen en vier ik mijn verjaardag. Mijn verjaardag maakt de herfst ieder jaar net wat leuker en iets om naar uit te kijken. Stiekem ben ik nog steeds mega blij en enthousiast over mijn eigen verjaardag. Ik ben net een klein kind rondom mijn verjaardag.

3. Theatertour Ilse DeLange

Ook na mijn marathon heb ik leuke dingen gepland. Zo val ik – hopelijk – in een niet al te groot zwart gat. Degene die mij al wat langer volgen, weten misschien dat ik groot fan ben van Ilse Delange. Dit najaar toert ze door het land met een theatertour en ze komt ook naar Den Bosch. Toen ik dit hoorde heb ik direct tickets gekocht en dus zit ik op 23 november in het Theater aan de Parade voor mijn favoriete artiest!

4. De feestdagen

In de herfst beginnen ook de feestdagen. Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht worden de dagen gezelliger en knusser. De pepernoten liggen al lang in de winkel, maar ook de kerstwinkels zijn in aantocht. Ik ben een sucker voor de feestdagen en ik word helemaal enthousiast van leuke versieringen, prullaria en ik vind het heerlijk om op pad te gaan voor unieke kerstkado’s. Ik kan nu al niet meer wachten tot ik de kerstboom kan opzetten.

5. Weddingprep

Afgelopen zomer heeft Maurits mij ten huwelijk gevraagd en de datum is gepland. Donderdag 3 september 2020 gaat het gebeuren! Dat betekent dat we langzaamaan kunnen beginnen met de voorbereidingen. Ik ben me al aan het oriënteren op een jurk, we gaan nog op zoek naar een fijne ceremoniemeester/weddingplanner en we gaan een goede to do list maken. Heerlijk om ons daar nu al mee bezig te houden!

Dit is wat er tot nu toe gepland staat voor de herfst. Maar mezelf kennende gaan er nog een hoop leuke en onverwachte dingen gebeuren, waar ik nu nog geen idee van heb. Het is in ieder geval fijn om al een aantal leuke dingen te hebben om naar uit te kijken. Waar kijk jij het meeste naar uit deze herfst?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.