4 x mijn zomer favorieten

4 x mijn zomer favorieten

Deze week loopt helaas de zomer alweer op zijn eind. En wat voor zomer was dit! Ik beleefde veel hoogtepunten, genoot van de zon en stapte een paar keer in het vliegtuig. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen zomer.

Verloofd in Wenen

Het absolute hoogtepunt van deze zomer is toch echt wel het huwelijksaanzoek in Wenen! Tijdens een weekendje om ons 5-jarig jubileum te vieren ging Maurits geheel onverwachts op zijn knieën. Bizar hoe blij en gelukkig je van zoiets kunt worden! En de voorbereidingen op de bruiloft zijn des te leuker.

Rondreis door de Westkust van Amerika

Deze zomer stond een reis op de planning die ik al heel lang wilde maken: een rondreis door de Westkust van Amerika. We zagen de prachtigste natuurgebieden. Van de Grand Canyon en Antelope Canyon tot aanYosemite National Park. Ook bezochten we de bekendste steden: Las Vegas, San Francisco en Los Angeles, hier hebben we onze ogen uitgekeken. Dit was een reis om nooit te vergeten!

Start van mijn allereerste marathontraining

Na terugkomst uit Amerika was het tijd om te beginnen met mijn allereerste marathontraining! Op 3 november zal ik de marathon van New York City lopen. Eindelijk kon ik beginnen met trainen voor de race waar ik al jaren van droom en kan ik ervaren hoe het is om voor een marathon te trainen. Hopelijk kan ik mijzelf na 3 november ook een marathoner noemen!

Vloggen

Al een tijdje speelde ik met het idee, maar deze zomer ben ik eindelijk begonnen: ik heb de vlogcamera opgepakt. Tijdens mijn studie Journalistiek heb ik al ervaring opgedaan met het maken van video’s en dat vond ik altijd superleuk! Dus waarom zou ik niet gaan vloggen? Ik vind het ontzettend leuk om zo mezelf opnieuw uit te dagen en mezelf verder te ontwikkelen op videogebied. Er is nog een hoop te leren en verbeteren, maar het begin is in ieder geval gemaakt! Heb jij mijn YouTube-kanaal al bekeken?

Wat een heerlijke zomer was dit! Eentje die ik niet zomaar zal vergeten. Gelukkig staan er de komende maanden nog een hoop toffe dingen op de planning. Zo ga ik mijn eerste marathon lopen, komt er volgend jaar een bruiloft aan en ben ik mijn bedrijf op de kaart aan het zetten. Voor je het weet is het weer zomer…

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.