5x fijne home workout video’s

5x fijne home workout video’s

Home workouts: you hate it or you love it. Tot voor kort was ik niet echt enthousiast. Totdat ik voor mijn London marathon aan de slag ging met een trainer en er wekelijks ab workouts op het menu stonden. Ik kreeg verschillende filmpjes doorgestuurd: de een wat fijner dan de ander. Inmiddels heb ik zo mijn favorieten en voer ik ze nog regelmatig uit.

1. 10 Minute Ab Workout: How to Get a Six Pack

Mijn favo online ab trainer is Rebecca Louise. Ze is altijd enthousiast en motiveert je goed om door te gaan. Met deze video begon ik om buikspieren op te bouwen en dat werkte als een malle! Iedere keer ging deze workout makkelijker en voelde ik me sterker worden. Echt een aanrader!

2. 8 minut abs

Back tot he 90’s met deze video! Let niet op de kwaliteit en de leeftijd van deze video. Maar dit is een heerlijke ouderwetse ab workout. Puur en alleen op je buikspieren gericht en in 8 minuten ben je klaar! Die 8 minuten heb je iedere dag wel over toch?

3. Yoga For Runners – Physical & Mental Stamina

Naast ab workouts, heb ik ook aan mijn flexibiliteit gewerkt in aanloop naar de London marathon. Deze video deed ik 1 keer per week en was heerlijk. Hierbij werkte ik aan mijn flexibiliteit, onderhield ik mijn spieren, maar kwam ik ook even tot rust. Perfecte video om het weekend mee te beginnen!

4. Free 10 Minute Stretching Routine for Runners.

Deze video wisselde ik af met bovenstaande yoga video. Ook een hele fijne workout voor meer flexibiliteit en deze kost wat minder tijd. Sluit jij hier morgen je dag mee af?

5. 9 Exercises For A Flat Stomach

Last but not least: weer een video van Rebecca Louise. Nadat ik de video uit punt 1 wat beu was en meer afwisseling wilde, ben ik ook deze video gaan gebruiken. Een goede opvolger van de eerstevideo en deze brandt nog wat meer na je in abs. Ook dit is lekker korte video die je prima tijdens je thuiswerkdag kunt uitvoeren ;).

Ik ga weer lekker aan de slag met deze fijne video’s! Jij ook?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.