USA VLOG #3 – ANTELOPE, BRYCE & ZION

USA VLOG #3 – ANTELOPE, BRYCE & ZION

Er staan inmiddels weer een aantal nieuw USA vlogs online! Ik vind het heerlijk om alle video’s te editen en zo terug te kijken op de gave reis die we hebben gemaakt! In deze vlog zie je onder andere ons bezoek aan Antelope Canyon, Bryce Canyon en Zion National Park.

Heel veel kijkplezier!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.