HET AFTELLEN IS ECHT NU BEGONNEN – ROAD TO NYC WEEK 11 – RUN AROUND THE WORLD

HET AFTELLEN IS ECHT NU BEGONNEN – ROAD TO NYC WEEK 11 – RUN AROUND THE WORLD

De allerlaatste volledige trainingsweek in Nederland zit erop. Het afbouwen en aftellen is nu echt begonnen. Daarnaast vierde ik afgelopen week ook nog eens mijn 24e verjaardag. Benieuwd hoe deze trainingsweek ging?

Veel kijkplezier!

Volg:
Lilian Lauwerijssen

Ik ben Lilian Lauwerijssen, 24 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: