Mijn favoriete gadgets van het moment

Mijn favoriete gadgets van het moment

De hardloper van tegenwoordig kan niet meer zonder gadgets. Draadloze oortjes voor muziek, een horloge om alle statistieken bij te houden, je telefoon zodat je altijd bereikbaar bent en zo zijn er is nog genoeg andere gadgets te verzinnen. Ook ik ben een grote gadget fan. Ik hou van de statistieken die mijn horloge bijhoudt, hardlopen zonder muziek vind ik toch een stuk lastiger en die telefoon heb ik altijd bij me. Dit zijn mijn favoriete gadgets van het moment.

Garmin Fenix 5s

Een tijdje geleden schreef ik al een review over dit horloge. Nog steeds ben ik mega blij met dit pareltje om mijn pols. Na de Apple Watch is dat mijn eerste ‘echte’ hardloophorloge. Ik geniet van alle data die ik uit kan lezen, tijdens het lopen heb ik overzichtelijk hoe mijn run gaat en ik vind hem ook nog eens prachtig!

Apple AirPods

De draadloze oortjes van Apple waren een redelijke impuls aankoop. Maar tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt van deze aankoop. Het geeft zo’n vrijheid om niet meer te klooien met het draadje van je oortjes. Je telefoon pas gemakkelijker in een zak en het loopt ook nog eens prettiger. Ik kan iedereen draadloze oortjes aanraden!

Canon G7X

Oké, dit is niet per se een hardloopgadget. Maar ik kan wel mega toffe foto’s maken en ik ben ook aan het nadenken over video’s. Deze camera van Canon maakt veel mooiere hardloopselfies dan mijn iPhone en ik heb er een chille gorillapod voor, waardoor ik hem overal weg kan zetten. Hij is ook nog eens gemakkelijke te bedienen waardoor ik anderen kan vragen om een mooie foto van me te maken. Win-winsituatie.

Loop jij met gadgets?

Een hardloopleven zonder gadgets, ik kan het me niet meer voorstellen. Ik geniet er ontzettend van om op zoek te gaan naar de nieuwste snufjes en gadgets. Loop jij ook graag met toffe gadgets of juist niet?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.