Mijn favo hardloopgear van het moment

Mijn favo hardloopgear van het moment

Als een echte moderne hardloper kan ik niet zonder mijn gear (ja, ik geef dit openlijk toe!). Dagelijks doe ik inspiratie op via Instagram, op zoek naar de fijnste shorts, de tofste tops of een gave zonnebril. De laatste tijd heb ik zelf ook weer ‘geïnvesteerd’ in mijn hardloopcollectie. Dit zijn is mijn favoriete hardloopgear van het moment.

Nike flex shorts

Al een aantal jaar loop ik in de 2-in-1 shorts van Nike. Mega fijn, want zo schuren je benen minder makkelijk tegen elkaar. Inmiddels waren de broekjes die ik had aan vervanging toe en ging ik op zoek naar nieuwe. Toen kwam ik de Nike Flex shorts tegen. En deze zijn ideaal! Niet alleen is het weer een 2-in-1 short, die goed blijft zitten! Het strakke shortje heeft een zakje waar mijn telefoon precies in past. Hier ga ik hopelijk vaak in lopen deze zomer.

Garmin Fenix 5s

Al ruim een halfjaar heb ik de Garmin Fenix 5s om mijn pols en nog iedere dag ben ik er dolblij mee! Dit horloge kan mij van alle benodigde informatie voorzien tijdens het lopen, vertelt me wat ik moet doen tijdens intervaltrainingen en houdt bij wat mijn trainingsstatus is. Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik dat deed, zonder zo’n fijn horloge…

Anita sportbh

Ik vind het erg belangrijk om lief te zijn voor mijn voorgevel tijdens het lopen. Een stevige sportbh kan daarom wat mij betreft niet ontbreken in je sportcollectie. Bijna een jaar geleden kocht ik mijn eerste sportbh van Anita en sindsdien ben ik verkocht! Deze bh houdt mijn voorgevel goed bij elkaar en zorgt ervoor dat ze niet teveel lijden onder mijn hardloopavonturen. Inmiddels heb ik een tweede Anita bh toegevoegd aan de collectie en kan ik me niet meer voorstellen dat ik eerst met minder stevige bh’s liep.

Nike Zoom fly

De Nike Zoom Fly, de schoenen waar een gigantisch marketingplan omheen is bedacht. En met succes. Ongeveer ieder wereldrecord, Europees record of nationaal record wordt op deze schoen gelopen. Zelf kijk ik al tijden kwijlend naar deze schoen. Maar zouden ze ook voor mij, de iets minder professionele loper, fijn lopen? ik vond ze te duur om het even te proberen. Totdat ik laatst een paar, mega afgeprijsd tegenkwam. Dit moest zo zijn en sindsdien ben ik de trotste eigenaar van deze schoenen. En ze lopen lekker! Zeker wanneer ik het tempo op wil voeren en sneller ga lopen, merk ik echt dat deze schoenen gemaakt zijn om te racen.

De komende tijd blijf ik lekker lopen met mijn favoriete hardloopgear. Je weet nooit wat er nog toegevoegd wordt aan de collectie. En ondertussen ben ik aan het rondkijken wat echt niet mag ontbreken als ik voor mijn marathon ga trainen. Heb jij nog tips voor mij?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.