Maandelijkse doelen update: april

Maandelijkse doelen update: april

De tijd vliegt voorbij! ondertussen zijn we weer een maand verder en is het mei. Afgelopen maand heb ik weer flink aan mijn doelen gewerkt en ben ik lekker bezig geweest, al zeg ik het zelf.

Goed gevoel

In april ben ik begonnen met een nieuw hardloopschema. De komende tijd maak ik mijn schema’s zelf. Na mijn conditietest weet ik waar ik op moet letten en daar probeer ik zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het lukt goed om me aan mijn schema te houden. Ik ga braaf drie keer per week naar buiten voor een hardlooptraining en één keer per week sta ik in de sportschool om mijn spieren een optater te geven. Vrijwel alle trainingen heb ik afgevinkt en ik merk aan mijn tempo’s dat het lekker gaat. Dit geeft een goed gevoel in aanloop naar mijn doelen in mei!

Summer is coming!

Met de komst van april begint ook de zomer steeds dichterbij te komen. En zomer betekent tijd voor een fit lichaam! Nu weet ik wel dat ieder lichaam, een bikinilichaam is. Maar ik wil graag zo fit mogelijk aan de zomer beginnen, zodat ik ook fit kan starten met mijn Road to New York. Ik moet mij goed op mijn voeding blijven focussen. Dat is wat het makkelijkste misgaat namelijk. Ik hou net iets teveel van chocola en lekker eten, denk ik…

Mei: let’s bring it on

De komende tijd gaat hopelijk het zonnetje wat vaker schijnen. Dat motiveert mij altijd net wat meer om lekker te lopen en gezond te eten. In mei staan er twee toffe hardloopevents op de planning: de halve marathon in Leiden en de 5 kilometer tijdens de Vestingloop! Mijn doel is om in Leiden een nieuw PR te lopen. Ik ga mijn uiterste best doen om onder de twee uur te lopen! De Vestingloop ga ik voor de gezelligheid lopen, samen met een vriendinnetje die voor het eerst in jaren weer eens een hardloopwedstrijd loopt. Zoveel zin in!

Ik heb zin in mei, jij ook? En wat zijn jouw doelen voor deze maand?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.