Ik ga een giga grote sprong in het diepe maken en mijn droom achterna jagen

Ik ga een giga grote sprong in het diepe maken en mijn droom achterna jagen

Doen waar je gelukkig van wordt, dat is voor mij heel belangrijk! Maar wat maakt je dan gelukkig? Voor mij is dat het hebben van vrijheid, dat ik kan gaan en staan waar ik wil en zelf kan bepalen wat ik doe. Om die droom achterna te jagen, ga ik een giga sprong in het diepe maken! Vanaf nu ben ik namelijk in te huren als freelance content creator!

Let’s go!

Zo dat is eruit: ik ga ondernemen, voor mezelf beginnen, doen waar ik gelukkig van wordt! Het is een mega spannende periode, maar ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Als ik ergens voor ga, ga ik er voor de volle honderd procent voor. De komende tijd ga ik flink op zoek naar toffe klanten die mijn hulp en kennis goed kunnen gebruiken.

De praktijk

Hoe dit er in de praktijk uitziet? Dat weet ik ook nog niet precies en dat vind ik juist het leuke aan dit avontuur. Eind 2017 heb ik mijn diploma Journalistiek gehaald. Met mijn journalistieke achtergrond weet ik, hoe ik een verhaal moet vertellen. Dit kan in tekstvorm, maar ook in andere, online vormen. Van Virtual Reality tot interactieve foto’s. Ik heb mezelf in veel verschillende mogelijkheden verdiept. Als freelance content creator wil ik bedrijven, ondernemers en ander mensen helpen om hun verhaal te vertellen aan de buitenwereld.

Contact me

Zo, dat is eruit! Ik ben heel benieuwd wat dit avontuur mij gaat brengen. Het lijkt mij supertof om jullie mee te nemen in dit avontuur. En mocht je iemand weten of ben jij diegene die mijn hulp goed kan gebruiken? Let me know! Ik sta overal voor open en ga graag het gesprek aan met anderen.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.