5 x favoriet in mei

5 x favoriet in mei

De tijd vliegt voorbij, voor mijn gevoel heb ik drie keer geknipperd en is de maand mei ook alweer voorbij gevlogen! Dat betekent dat het wederom tijd is om mijn favorieten van deze maand op een rijtje te zetten. Het blijft een hele fijne manier om bij de mooie dingen in het leven stil te staan. Ik zou het iedereen aanraden om iedere maand je favoriete momenten op een rijtje te zetten. Hierbij mijn favoriete momenten in mei!

Inschrijving KvK

Begin mei maakte ik een grote stap richting het verwezenlijken van mijn droom: ik schreef mij als freelancer in bij de KvK! Al jaren droom ik ervan om zelfstandig aan de slag te gaan. De afgelopen maanden kan ik eindelijk aan deze droom werken. En nu is het echt officieel: ik ben freelance content creator! Zo ontzettend gaaf, maar spannend tegelijkertijd.

View this post on Instagram

THE WORD IS OUT – ik ga ondernemen! 💫Al een tijdje droom ik ervan om als freelancer aan de slag te gaan. Een aantal weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om van deze droom werkelijkheid te maken. Dus ik ga het gewoon doen: mijn droom achterna jagen. Ik ga starten als freelance content creator. Met mijn journalistieke achtergrond, brede interesse en ervaring als content marketeer wil ik anderen helpen bij het vertellen van hun verhaal. Met mijn frisse en jonge blik kan ik creatieve manieren bedenken om jouw verhaal te vertellen. Dus ben jij of ken jij iemand die mijn hulp goed kan gebruiken. LET ME KNOW! 💥 Het hele verhaal lees je via de link in bio👩🏼‍💻

A post shared by Lilian Leenheers-Lauwerijssen (@lilianleenheers) on

Halve marathon Leiden

Zondag 19 mei stond ik aan de start van de halve marathon in Leiden. Eindelijk kon ik mijn eerste halve marathon van dit jaar lopen! Het was een onvergetelijke race waar ik een nieuw PR liep op de halve marathon. Benieuwd naar mijn raceverslag? Dat lees je hier.

Goodr Zonnebril

Sindskort loop ik met lenzen in tijdens het hardlopen. Heerlijk, zo heb ik geen last meer van een afzakkende bril tijdens het lopen of druppels op mijn glazen als het regent. Maar wat ik wel miste was een fijne zonnebril. Zeker bij een felle zon merkte ik dat ik een bescherming miste. Dus toen ik bij de Run2Day was om mijn startnummer voor de Vestingloop op te halen, schafte ik een Goodr zonnebril aan. En wat een topaankoop! Dit is zo’n fijne zonnebril die ook leuk staat bij gewone outfits.

Vestingloop

Een week na de halve marathon van Leiden stond de Vestingloop op de planning! Samen met een vriendinnetje liep ik de vijf kilometer in mijn stadje. Het complete raceverslag lees je hier. Kort samengevat: het was echt een topdag, we hebben heerlijk gelopen en ik kijk nu al uit naar de editie in 2020. Liep jij ook de Vestingloop?

Veel nieuwe recepten uitproberen

Al geruime tijd zijn mijn vriend en ik bezig om gezonder te eten en af te vallen. De laatste tijd zijn we weer veel nieuwe recepten aan het uitproberen. En dat is zo ontzettend leuk! Zo hebben we al snelle, gezonde pizza’s gemaakt, een gezonde variant op shoarma inclusief zelfgemaakte knoflooksaus en verschillende soorten pasta’s. De komende tijd blijven we heerlijk nieuwe recepten uitproberen. Heb jij nog toffe tips voor ons?

Zo, dat was mei. Een hele toffe maand, vol met leuke hoogtepunten. Inmiddels is juni begonnen en staan er alweer toffe dingen op de planning. Ook komt onze reis naar de westkust van Amerika steeds dichterbij. Ik ben benieuwd wat deze maand gaat brengen. Heb jij nog leuke plannen voor juni?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Rene van der Graaff
  6 juni 2019 / 19:41

  Hallo Lilianne,

  Leuk geschreven en je hebt een hoop gedaan/gelopen. Zeker een mooie stap ook als freelancer met journalistiek dat is best spannend voor je. Wat ik ook mooi vind dat je wilt afvallen en dat je daar openhartig over bent wat jullie aan het doen zijn. Top👍Ook jullie reis naar Amerika is zoooo mooi ik ben er ook een paar keer geweest en ook West Canada misschien nog dit jaar ga ik naar misschien Patagonië en voor de rest veel concerten naar dat is voor mij meer een gewoonte dan uitje

  • 18 juni 2019 / 13:48

   Hi Rene,

   Tof om te lezen dat je het leuk vindt! Jij ook heel veel plezier met je uitjes :).

   Groetjes Lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.