5 x favoriet in februari

5 x favoriet in februari

De tweede maand van 2019 zit er alweer bijna op, wat vliegt de tijd! Februari vloog ontzettend snel voorbij. Voor mijn gevoel heb ik twee keer met mijn ogen geknipperd en is het alweer maart. Toch gebeurde er in deze maand een hoop toffe dingen. Benieuwd wat mijn favorieten in februari waren?

Concert Ilse DeLange

Het allereerste hoogtepunt van deze maand was het concert van Ilse DeLange in de ZiggoDome. Op zaterdag 2 februari was het zover! Al jaren ben ik fan van Ilse DeLange, ik vind haar met name live een ontzettend fijne artiest. Dat ze nu eindelijk weer een groot concert deed, was fantastisch! Het was een prachtige avond vol fijne muziek, een paar emotionele momenten en een klein dansje af en toe. Een topavond!

Twee keer een mega fijne duurloop

De maand februari stond grotendeels in het teken van trainen voor de CPC Loop op 10 maart. Deze maand liep ik mijn langste duurlopen en deze ging onverwacht mega lekker! Zowel de 17 als de 18 kilometer gingen verrassend goed. Ik had tijdens deze duurlopen het gevoel dat ik uren door kon lopen en ik liep ook nog eens op een voor mij relatief snel tempo. Ik ben benieuwd wat dat gaat brengen volgend weekend!

Online Masterclass Ondernemen

De eerste volle week van februari werd deels in beslag genomen door de online masterclass ondernemen van Tedje en Femke. In september volgde ik deze masterclass al offline, maar ik wilde mijn kennis weer wat opfrissen en volgde opnieuw de cursus. Mega tof en inspirerend om weer met mijn dromen en doelen aan de slag te gaan. Zoveel zin om (ooit) de stap naar zzp’er te gaan maken!

Mijn liefde voor koffie ontdekt

De afgelopen tijd ben ik een steeds intensere relatie met ons Nespresso-apparaat aan het opbouwen. Ik heb ontdekt dat er twee smaken koffie zijn die ik echt heel lekker vind! Met als gevolg dat ik nu minimaal één kopje koffie per dag drink. Love it!

De zon is er weer!

In februari werden er al een aantal warmterecords gebroken, mijn grote vriend, de zon is weer terug! Ik heb mijn eerste run in een shirtje met korte mouwen kunnen lopen, de eerste tan lines beginnen zich te ontwikkelen en mijn humeur wordt er beter van! Hopelijk blijft dit zonnetje aanhouden tot half november?!

Februari was weer een ontzettend fijne maand, met veel leuke en inspirerende momenten. Ik kan niet wachten wat maart me gaat brengen. 10 maart staat natuurlijk de CPC op de planning en eerst wordt er nog Carnaval gevierd. ZIN IN! Was februari ook zo’n fijne maand voor jou?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.