4 x favoriet in maart

4 x favoriet in maart

In mijn vorige blog deelde ik al dat maart niet helemaal mijn maand is. Op de één of andere manier loopt het niet zo als ik zou willen, ik ben het koude weer beu en ik wil zomer! Toch zette ik weer een aantal favoriete momenten op een rij.

Laatste duurloopje voor de CPC

In het eerste weekend van maart liep ik mijn laatst duurloop voor de CPC. Deze ging mega lekker en gaf mij vertrouwen voor een goede halve marathon. Sowieso gingen al mijn duurloopjes voor de CPC goed, wat echt een heel fijn gevoel geeft. Hopelijk gaan de komende tijd nog meer duurloopjes zo lekker als deze!

Carnaval

Maart begon ook met een leuk feestje. Het eerste weekend van maart stond in het teken van carnaval! Deze dagen heb ik mij begeven onder de feestende mensen, genoten van alle gezelligheid en Brabantse gastvrijheid. Dit jaar was het ook weer een succes en was het heel fijn om even met iets heel anders bezig te zijn.

Huis helemaal af!

In september ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. We hebben in het begin alles vrij snel ingericht. Op één kamer na… Daar stond een hoop troep verzameld. In plaats van de CPC, hebben we dat weekend deze kamer aangepakt en is ons huis nu echt af!

De lente begint te komen

In maart heeft de zon zich al wat vaker laten zien. Ik ben een echte zonaanbidder. Ik heb zoveel mogelijk genoten van de zonnestralen die zich hebben laten zien in maart. Mijn lentekriebels zijn zo aangewakkerd en ik kan niet wachten tot ik iedere dag de zonnestralen op mijn gezicht kan voelen.

Inmiddels is april in vollegang en ik geniet van de nieuwe energie die een nieuwe maand mij geeft. Ik ben benieuwd, zijn jullie ook zo gevoelig voor nieuwe maanden?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.