4 x favoriet in januari

4 x favoriet in januari

Een nieuw onderdeel op de blog! In de favorieten deel ik mijn maandelijkse favoriete momentjes. Zo sta ik zelf even stil bij wat ik voor toffe dingen mag en kan doen. Zo hoop ik jullie ook iets meer een inkijkje te geven in mijn leven. Lees je mee met mijn favoriete momenten in januari?

Hardlopen in de sneeuw

Mijn favoriete workout in januari is met stip mijn hardlooprondje door de sneeuw. Op 22 januari lag er een vers pak sneeuw door heel Nederland. Ik kon mezelf niet inhouden en heb als een gelukkig meisje door de sneeuw gerend. De sneeuwvlokken die nog neer dwarrelen, het gekraak onder je schoenen en iedereen die je aankijkt alsof je gek bent. I LOVE IT!

Nieuw pronkstuk

Deze maand kwam er nog een kerstcadeau binnen. Ietwat verlaat, maar niet minder leuk! Eindelijk heb ik een mooie medaillehanger waaraan mijn hardloopmedailles kan hangen. De medaillehanger hangt mooi te pronken in onze hal. Zo kan niemand eromheen als hij/zij bij ons binnenkomt.

Twee vakanties geboekt!

De eerste twee weken van januari stond in het teken van gave vakantieplannen! Zo boekte we niet alleen een mooie rondreis naar de westkust van Amerika, maar ook mijn marathondroom naar New York. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik op 3 november aan de start sta van de marathon van New York! Kan iemand me even knijpen?

Nieuwe sportkleding kopen

In het laatste weekend van januari stond een bezoekje aan de Rosada Outlet op de planning. Hier heb ik even flink wat sportkleding ingeslagen. Heerlijk om mijn hardloopcollectie weer wat aan te vullen en iets meer variatie te hebben in wat ik aantrek.

Januari was een goede eerste maand van het jaar. Als alle maanden in 2019 zo positief mogen lopen als afgelopen maand, ben ik meer dan tevreden. Wat zijn jouw hoogtepunten van deze eerste maand van het jaar?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Reactie

  1. 3 februari 2019 / 22:28

    Ik heb niet echt veel hoogtepunten. Alleen dat we met het gezin zijn weggeweest, dat was erg gezellig.
    maar onze eerste huisbezichtiging werd abrupt verbroken want opeens was het huis al verkocht, heb het hardlopen nog steeds niet onder de knie, na 1,5 minuut ben ik echt helemaal buitenadem. Tips zijn welkom! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.