4 x favoriet in april

4 x favoriet in april

De vierde maand van het jaar zit er alweer op. Inmiddels is het alweer mei en duurt het nog maar een halfjaar totdat ik aan de start sta van mijn allereerste marathon. De tijd vliegt! Maar terugkijken doe ik ook heel graag en wel met deze momenten uit de maand april.

Kwart marathon Rotterdam

In het eerste weekend van april stond ik aan de start van de kwart marathon in Rotterdam. Hoe deze race precies verliep kun je lezen in mijn raceverslag. Het was zeker een hoogtepuntje van deze maand. De eerste medaille van 2019, dat blijft toch een mooi moment.

Nieuwe snelle schoentjes

Puur toevallig kwam ik een paar nieuwe hardloopschoenen tegen: de Nike Zoom Fly. Giga in de uitverkoop bij de Perry Sport en precies in mijn maat. Dit moest meant to be zijn. Bizar eigenlijk hoe blij een mens kan worden van nieuwe hardloopschoenen!? Ik ben benieuwd welke snelle tijden ik op deze schoenen ga lopen de komende tijd!

Startbewijs ING Night marathon Luxembourg

Half april hoorde ik, dat ik een startbewijs heb gewonnen voor de ING Night marathon Luxembourg! Thanks to de winactie van Debbie van FitFunRun sta ik op 1 juni aan de start van deze uitdagende halve marathon. Ik heb giga veel zin in deze uitdaging, ik vind Luxemburg een heerlijke stad en ben benieuwd wat de hoogtemeters mij gaan brengen! Heb jij nog tips voor deze halve marathon?

Nieuwe bril én zonnebril

Al jaren loop ik met een bril op mijn neus. Zonder bril zie ik bijzonder weinig. Deze maand was het weer tijd om mijn ogen te laten meten en een nieuwe bril uit te zoeken. Bij deze nieuwe bril zocht ik gelijk een nieuwe zonnebril uit: een echte Céline! Sinds ik beide brillen in mijn bezit heb, ben ik dolgelukkig en kan ik niet wachten tot de zon flink gaat schijnen. Tevens heb ik bij mijn nieuwe brillen een setje testlenzen gekregen. De komende tijd ga ik proberen of lenzen wat voor mij zijn. Dit zal met name tijdens het hardlopen zijn. Vooralsnog bevalt het heel erg goed en is het heerlijk dat mijn bril niet meer op mijn neus stuitert. Wie weet loop ik straks nooit meer met een bril!?

April was een heerlijke maand, het zonnetje heeft zich helaas niet heel veel laten zien. Hopelijk wordt mei een zonnigere maand. Er staan in ieder geval genoeg leuke dingen op de planning voor mei. Zo loop ik de halve marathon in Leiden en ga ik de Vestingloop lopen. Tevens heb ik nog een giga spannende aankondiging deze week voor jullie!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.